Kuřecí šuang si s rýží

Menza: Studentský dům

Dnešní Kuřecí šuang si bylo přesolené a překořeněné, rýže rozvařená. Možná by měli vaši zaměstnanci před výdejem jídlo ochutnávat.

Martin - 27.03.2019 11:03

Dobrý den.
Pro posouzení daného pokrmu je vhodné říci, že naší snahou je masovou část pokrmu chuťově zvýraznit ke vztahu k příloze, tj. k jasmínové rýži. Samotná rýže je typicky chuťově nevýrazná a má svou typickou měkčí konzistenci. Propojení obou podílů pokrmu by mělo být pro výslednou chuť vyvážené. Je pochopitelné, že hranice vyváženosti chuti je u každého jiná. Náš výrobní tým se při ochutnávce vzorku shodl na dnešní podobě tohoto jídla. Je nám líto, že Vaše připomínka, které si velmi vážíme a děkujeme za ní, nám v tomto případě za pravdu nedala. Děkujeme velmi za Vaše pochopení a Vaší užitečnou spolupráci. Naší snahou je a bude poskytovat našim hostům co nejkvalitnější jídla. S přáním příjemného dne Radek Pospíšil, vedoucí menzy SD.

vedoucí menzy SD - 27.03.2019 14:03

Reagovat


kontrolní obrázek