Rozmocene prilohy

Menza: Strahovská

Zdravim, rad bych se zeptal proc musi byt ke vsemu jidlu nejaka omacka nebo "zalivka" i kdyz se treba jedna o prirodni smazenej rizek kde to patrne zalivaji vypekem tj. olejem coz mi prijde prinejmensim nezdrave. Dusledkem toho jsou pak prilohy vzdy rozmocene a de facto se nedaji jist. Nedalo by se treba zaridit alespon aby byli prilohy na oddelenem taliry? Dekuju

K.A.II - 28.10.2018 14:10

Dobrý den pane K.A.II,
z Vaší otázky usuzuji, že se jedná o výdej na restauraci Strahov, když tak mne opravte. Trochu mne zarazila Vaše kombinace jídla "přírodní smaženej řízek" zde a není to poučování máte buď - přírodní kuřecí či vepřový řízek (plátek) a ten je přeléván přírodní šťávou a nebo smažený kuřecí či vepřový řízek a ten není přeléván ničím jen brambory a to rozpuštěným máslem.To je jen na vysvětlenou.
Pokud si jídlo objednáte a nepřejete si to ničím přelévat stačí s objednávkovým lístkem zajít ihned za obsluhujícími kuchaři sdělit jim své číslo objednávky a požádat je, aby Váš pokrm nepřelévali ničím, nebo aby Váš pokrm rozdělili na dva talíře. Jestli Vám vysvětlení stačilo a uspokojilo budeme se nadále těšit Vaší přízni. Pokud vysvětlení nebylo uspokojivé, klidně nás opět navštivte a nechte si mne zavolat pokusím se Vám to vysvětlit osobně.
S přáním hezkého dne s pozdravem
šéfkuchyně Milan Satoranský

šéfkuchyně - 29.10.2018 14:10

Dobry den, dekuji za odpoved. Priste tedy budu vedet ;). Co se tyce kureciho platku tak jsem mel za to ze neni duseny ani peceny v roure takze jsem se domnival ze musí byt smazeny.

K.A.II - 01.11.2018 18:11

Reagovat


kontrolní obrázek