Moravský vrabec + špenát + knedlík (53 Kč)

Menza: Masarykova kolej, datum: 08.03.2017

Moravský vrabec + špenát + knedlík

Dobrý den,
hmotnost masa včerejšího vepřového vrabce byla počítána i s nepoživatelným tlustým? (na obrázku je zvýrazněno). Vážně to byl čistý tuk a sádlo, maso všehovšudy dva kousky. Deklarováno bylo 150 gramů.. Jak je to prosím počítáno? Abych věděl pro příště... Kamarádi měli stejný problém, nemyslím si že bych byl výjimka.

Špenát a brambor byl super!

S pozdravem, Petr

Petr - 09.03.2017 09:03

Dobrý den,
vepřový vrabec se dle receptury připravuje z vepřového bůčku a z vepřové plece v poměru 50:50. Víme o tom, že strávníci preferují libovější maso, proto jsme navýšili poměr vepřové plece na 80% celkového objemu masa. Obě masa se pekla současně a byla promíchána. Gramáž masa se počítá v syrovém stavu.
Děkujeme za fotografii, z níž vyplývá, že gramáž byla pravděpodobně vyšší než 150g a bude v tomto směru provedena náprava.
V běžném provozu menzy nelze zaručit, že maso na talíři bude vždy v poměru 20% bůčku a 80% plece. Pokud se Vám porce nelíbila, měl jste ji reklamovat na místě, určitě bychom Vám vyšli vstříc; případně jste si mohl dát druhé jídlo.

Vedoucí GÚ MK - 10.03.2017 12:03

To si delate srandu, ne? (slusne receno)
"Děkujeme za fotografii, z níž vyplývá, že gramáž byla pravděpodobně vyšší než 150g a bude v tomto směru provedena náprava." ...aneb PRESTANTE PORIZOVAT DUKAZY! ..bezvadny, takze tady pan vedouci dokaze zvazit maso na zaklade 2D fotografie, neznajic slozeni a strukturu masa :D ..mel byste se prihlasit do souteze Ceskoslovensko ma talent, urcite byste tim vsechny oslnil! Podle fotky se da jedine rici, ze Petr dostal na talir misto masa sadlo.
Zdar!

Antiovce - 30.03.2017 11:03

4yYnhY <a href="http://woxakfrmpkeo.com/">woxakfrmpkeo</a>, [url=http://jfrruykmgfim.com/]jfrruykmgfim[/url], [link=http://rvuawzaxqxfo.com/]rvuawzaxqxfo[/link], http://nfryrjeleatl.com/

kcmzpiprhdt - 20.01.2021 07:01

Reagovat


kontrolní obrázek