gazpacho

Menza: Studentský dům

Už dlouho jste nedělali gazpacho,vždy bylo výborné a osvěžující.Ale asi tam není někdo kdo to dělal co???Taky mne zajímá proč neděláte kopečky rýže ale, jen nějaký hromádky rozpadlí jako kdyby jste rýži prali ve studený vodě,myslim že rýže se má dusit v konvektomatu a pak jsou supr kopečky,ale asi na to nemáte lidi co??? To zase bude výmluv

Ota co rád papá - 21.07.2016 21:07

Vážený Oto, polévku gazpacho zařadíme na jídelní lístek co nejdříve a děkujeme za upozornění. Co se týká servírování příloh, vybavili jsme vydávající kuchaře naběračkou (slza), která umožňuje rychlejší obsluhu zákazníka, a tím zkrátili čekací dobu ve frontě na oběd. S pozdravem pěkného dne zástupce ved. Novák O.

Jiří - 26.07.2016 07:07

Asi nevíte pane Novák že takzvaná slza se používá na bramborovou kaši event.na brambory.A na rýži se všude používá naběračka na rýži která se jmenuje porcovačka,je vidět,že se v menze máte co učit,ale neodpověděl jste na otázku proč rýži vaříte ve vodě tim strácí lepek a sype se,není to zas tolik práce aby si zákazník pochutnal ne??!!!

Ota co rád papá - 26.07.2016 15:07

Vážený Oto, nevím, kde berete tyto informace, ale menza Studentský dům, připravuje přílohovou rýži takto: Rýži propereme, osolíme, orestujeme a přidáme cibuli a hřebíček, přivedeme do varu a pak přiklopíme a dusíme do měkka. S pozdravem pěkného dne zástupce ved. Novák O.

Jiří - 28.07.2016 06:07

Si koledujete o namátkovou kontrolu studentů-lžete a dokážeme to!!!!

Ota co rád papá - 28.07.2016 21:07

Takže O.Novak nebo Jiřím jak tomu máme rozumět skym komunikujeme?

Ota co rád papá - 28.07.2016 21:07

Myslíme že nám za menzu St.dům může odpovídat jen vedoucí nebo zástupce a ne nějaký Jiří!!!Kde to jsme, asi by se tam měl někdo podivát co je tam za bordel!

Markéta Silunová - 29.07.2016 13:07

Reagovat


kontrolní obrázek