Tuňákový salát a Petřínský kuřecí steak

Menza: Strahovská, datum: 13.01.2016

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda došlo k trvalé změně či pouze k jedné události.
Mám opravdu ráda tuňákový salát ve SH menze, především proto, že vždy šlo o tuňáka s vejcem a zelenými fazolkami, které nebyly v nálevu. Dlouho jsem si tento salát nedávala, ale teď mě překvapilo (velmi nemile), že tuňákový salát není s fazolkami, ale klasickou zeleninou (okurky, rajčata, kmínové zelí, salát) a cibulí. Krom toho, že si myslím, že se to k sobě opravdu nehodilo - cibule a všechny ty druhy zeleniny. Je to nová podoba tohoto salátu?
Druhý den jsem si chtěla zlepšit náladu - Petřínský kuřecí steak byl s fazolkami. Dle mých chuťových buněk to však nebyly obyčejné zelené fazolky, ale fazolky v nálevu, což chutnalo velmi zvláštně na steaku a se sýrem, pokud si dobře vzpomínám. Pokud tomu tak nebylo a fazolky nebyly z nějakého nálevu, vyveďte mě, prosím, z mého omylu, ale mě to tak opravdu přišlo.
Předem děkuji za reakci.
Jinak mám SH menzu velmi ráda a děkuji za vaši práci.

IT - 16.01.2016 17:01

Dobrý den, receptura na tuňákový salát se změnila v průběhu léta 2015 na žádost a připomínky zákazníků,složení bylo v pořádku, až na vámi zmiňované zelí to tam opravdu nepatří a stala se chyba za kterou se omlouvám.
Na Petřínský kuřecí steak nepoužíváme fazolky v nálevu, ale mohlo to být červeným vínem které se tam použije.

děkuji
s pozdravem
Aleš Růžička
vedoucí menzy Strahov

Aleš Růžička - 18.01.2016 10:01

Reagovat


kontrolní obrázek