Způsob podávání

Menza: Strahovská

Dobrý den,

nevím, zda-li to bude ve Vašich silách, ale bylo by možné nějakým způsobem apelovat na kuchaře ve Strahovské restauraci, aby na hranolky nešahali (tj. nenabírali je) holýma rukama? Nejen, že to není zcela hygienické, ale i svým způsobem nechutné. Dále bych Vás chtěl poprosit, jestli by bylo možné karbenátky (a další mleté maso) péct/vařit o něco déle, aby maso uvnitř nebylo růžové.

Děkuji

Josef - 16.11.2015 21:11

Dobrý den, omlouvám se za výše uvedený problém. Důrazně jsem upozornil kuchaře, aby se to již neopakovalo. U každé fritézy mají na hranolky naběračku k tomu určenou. Co se týká karbanátků(mletého masa, hamburgerů) neznamená, že když je maso růžové, že je i syrové. Ale budeme tedy dbát na to, aby bylo více propečené.
Děkuji
S pozdravem
Aleš Růžička
vedoucí menzy

Aleš Růžička - 18.11.2015 08:11

Reagovat


kontrolní obrázek