Karbanatek s bramborovou kasi (38 K�)
Menza: Vydejna Karlovo namesti, datum: 22.10.2008
Chtel jsem timto zahajit diskuzi nad obecne velmi spatnou kvalitou bramborovych kasi ve vsech menzach (mne se zatim povedlo narazit na otresnou kasi v menzach: Technicka, Strahov a Vydejna Karlovo namesti). Priznaky spatne kase se projevuji predevsim velmi tekutym stavem kase a taky jeji chuti - kase je presolena nebo naopak zcela bez chuti. Kdyz se tak nad tim zamyslim, s nehomogennim rozprostrenim soli maji problem taky brambory. Ty jsou opet nedovarene nebo rozvarene (obcas se ale na druhou stranu menza strefi) a obcas pekne presolene. Chtel jsem se zeptat, zda bude menza delat neco proti stavum jidla, ktere jsem zde nastinil. Dekuji
Anonymni - 26.10.2008 16:10
Obecne - velmi tekuty stav kase je zpusobeny nedodrzenim technologickeho postupu vyroby (rychlost michani, mnozstvi mleka), kdyz kuchar pospicha, vetsinou to nedopaddne.
Anonymni - 19.01.2009 10:01
Nehomogenni rozprostreni soli je problem vareni v pare, kdyz se vari ve vode, sul se rozpusti a brambory se prosoli rovnomerne, v pare zustane ulpela sul tam, kam pri soleni dopadne a neprosoli brambory rovnomerne.
Anonymni - 19.01.2009 10:01
Medicines information leaflet. What side effects?
<a href="https://pregabalinfor.top">lyrica online uk</a> in Canada
Best what you want to know about medicine. Read information now.
FtlYL - 28.04.2021 17:04