čevapčiči

Menza: Podolská

Dobrý den když jsem si nedávno dávala na podolské menze čevapčiči, byl k němu na talíři i kousek rajčete a malý kousek salátu- asi hlávkového. Podle mého názoru tato "ozdoba" zbytečně prodražuje cenu jídla, v podstatě o ní nikdo nestojí, na chuti jídla to nic nezmění a osobně jsem to snědla jen proto, že mi bylo líto ji vyhodit. Bohatě k jídlu stačila cibule s hořčicí. Zajímala by mne od někoho kompetentního cena surovin potřebných pro tuto ozdobu. Jestli to je v řádu korun, možná by bylo lepší jejím vypuštěním jdlo zlevnit a kdo chce, koupí si salát.

J. Schneiderová - 08.03.2012 15:03

http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-851E7C7E-806192D8/lidl_cz/hs.xsl/6247.htm

Salát ledový - 33% sleva
Rajče obecné - 33% sleva

Hannibal Antonín - 14.03.2012 10:03

Dobrý den, protože mi zatím nikdo neodpověděl, chtěla bych zopakovat svůj dotaz. Nedávno byly k obědu vepřenky, opět obdobné jídlo a k němu opět obloha typu lupínek a kus rajčete. Pokud jsou náklady na tuto parádu, o kterou ve svém důsledku nikdo nestojí, kolem dvou korun, ráda bych si zvolila možnost mít jídlo bez oblohy o dvě koruny levnější. Domnívám se , že žádný efekt tato "paráda" nemá a protože mi pan Hannibal ve vedlejším vláknu poradil prostudovat normy závodního stravování, udělala jsem to a zjistila, že ani v nich tato obloha u vepřenek není. Díky za smysluplnější odpověď.

J. Schneiderová - 27.03.2012 16:03

Reagovat


kontrolní obrázek